ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Η Κεχαγιά του Ψυχάρη

Παγωτό έμεινε η δημοσιογράφος όταν ο Τσίπρας,  της αντέστρεψε την ερώτηση...

Η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά από ΤΑ ΝΕΑ εκανε την - εν πολλοίς, αναμενόμενη- ερώτηση , τι θα γίνει αν σε μια επιθετική διαπραγματευση  (από τον ΣΥΡΙΖΑ) , υπάρξει επιθετική απάντηση - αντίδραση (από την Ευρώπη).
Ο Τσίπρας με σαφή ειρωνικη διάθεση, απάντησε: Μήπως θα έπρεπε να αντιστρέψουμε την ερώτηση? Μήπως θα επρεπε να σκεφτούμε την "επιθετική αντίδραση" στην κυβερνηση Σαμαρα?
Ο Τσίπρας, επίσης, επεσήμανε στην δημοσιογραφο, πως μιλώντας στο Κόμο, αλλά και σε άλλα..  διεθνή φόρουμ καθώς και με επιφανή ηγετικά στελέχη της Ε.Ε., κανείς δεν τον διέκοψε λέγοντας του πως με αυτά που λέει βάζει σε κίνδυνο τη θέση της Ελλάδος στην Ενωση.
Τέλος, της επεσήμανε πως - στα πλαίσια πάντα, της αντιστροφής της ερώτησης-  οι Ευρωπαίοι, μάλλον, θα ήθελαν να προχωρήσουν σε συμφωνία με μια κυβέρνηση που έρχεται με νωπή και συντριπτική πλειοψηφία του λαού, παρά με μια κυβέρνηση που φεύγει έχοντας μπροστά της ελάχιστο χρόνο ζωής.
Παγωτό η Κεχαγιά...
- από το nonews