ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Δεν πείθει ως ιπτάμενος, ο υπέρβαρος Γιώργος Λιάγκας»...

Τι λένε οι ανταγωνιστές για το νέο trailer του Πρωινού

Στις 29 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες η ομάδα του ζεύγους Λιάγκα – Σκορδά. Προς τούτο η παραγωγή ετοίμασε ένα εντυπωσιακό trailer που το γύρισμά του πραγματοποιήθηκε στη Ναυτική Βάση Αεροπορίας της Νέας Μάκρης  και σε πραγματικό διάδρομο απογείωσης-προσγείωσης. Μάλιστα ο Λιάγκας (από το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών) ευχαρίστησε το υπουργείο Αμυνας,  για την άδεια που έδωσε προκειμένου να γυριστεί το trailer σε μάχιμη μονάδα.
Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 «τα μέλη του Πρωινού, σαν άλλοι αεροπόροι, ετοιμάζονται να πετάξουν με κέφι αλλά και τα απαραίτητα “γαλόνια”! Τι κρύβει ο “ιπτάμενος” Γιώργος Λιάγκας μέσα στο μπουφάν του; Πώς θα αντιδράσει η αεροπόρος Φαίη; Η απάντηση… στην οθόνη σας!»
Σύμφωνα όμως με τους ανταγωνιστές το μόνο που παραβλέπει το ομολογουμένως εντυπωσιακό trailer είναι ότι ο.. υπέρβαρος Γιώργος Λιάγκας δεν μπορεί να πείσει ως «ιπτάμενος». Τα παραπανίσια κιλά που πήρε, λέει κατά τη διάρκεια των μακρών καλοκαιρινών διακοπών του, καθιστούν απαγορευτικό το να πιλοτάρει ο Λιάγκας οποιοδήποτε ιπτάμενο μέσο. Πόσο μάλλον πολεμικά αεροπλάνα κι ελικόπτερα όπως θέλει να μας πείσει το trailer. «Δεν μπορούσε να κάνει λίγη δίαιτα για να βγει πιο fit στο trailer;» αναρωτιούνται οι άσπονδοι φίλοι του που όμως δεν μπορούν να πουν κάτι αντίστοιχο για την Φαίη Σκορδά...
YΓ Βέβαια το σενάριο δίνει τη λύση με το hotdog που καταβροχθίζει ο Γ. Λιάγκας και την αντίδρασητης Σκορδά, αλλά όπως λένε όλοι, ο παρουσιαστής πρέπει επειγόντως να μπει σε δίαιτα.