ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Παρατράγουδα και αποχωρήσεις από τον Αlpha

Φοβούνται τον ανταγωνισμό στον Αlpha και δεν αλλάζουν (προς το παρόν) την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ (ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια). Γιατί άλλωστε να το αλλάξουν αφού μέχρι τώρα πάει καλά; Σύμφωνα πάντως με τις Τυπολογίες ο σχεδιασμός για την αλλαγή της ώρας μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha ξεκίνησε. Ακολουθώντας πλέον το γερμανικό μοντέλο, οι επιτελείς του καναλιού ξεκίνησαν την έρευνα για το ενδεχόμενο μετακίνησης του δελτίου, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν 2014-15, στις 8 το βράδυ.
Και ενώ ακόμη δεν ξεκίνησε η νέα σεζόν άρχισαν τα παρατράγουδα στον ενημερωτικό τομέα με τον πολιτικό συντάκτη Γιάννη Πιτταρά να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έξοδο. Οπως γράφει το..  enimerosi24 ξαφνικά φέρεται να προέκυψαν γκρίνιες με τη διοίκηση με κάποιους να μιλούν για προβληματικές σχέσεις, αλλά και για έντονο καβγά με το διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, Βασίλη Παπαδρόσο.