ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Οι 30 πιο πλούσιοι άνθρωποι των ΜΜΕ και η λίστα με τα προσωπικά τους θαλασσοδάνεια

Λίστα με τα θαλασσοδάνεια των golden boys των ΜΜΕ έχει στην διάθεσή της η Κουμουνδούρου.
Μιλάμε για την απόλυτη λίστα διαπλοκής της πολιτικής εξουσίας με εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφους, καναλάρχες και λοιπούς διαπλεκόμενους.
Σ΄ αυτή τη λίστα φιγουράρουν τα ονόματα των ανθρώπων των ΜΜΕ με τα επιχειρηματικά αλλά και προσωπικά τους, στεγαστικά και καταναλωτικά, (θαλασσο)δάνεια.
Η συγκεκριμένη λίστα όταν βγει στον αέρα θα αποτελέσει το μεγαλύτερο σήριαλ για κουτσομπολιό και μηντιακό μπάχαλο που έχει σκάσει τα τελευταία χρόνια.
Εδώ υπάρχουν όλες οι θαλασσοδανεισμένες βίλες των ανθρώπων των ΜΜΕ αλλά και τα σκάφη τους καθώς και τα σπίτια και οι επιχειρήσεις..  που διαθέτουν στο εξωτερικό πολλοί από δαύτους.
Η λίστα παραδόθηκε στην Κουμουνδούρου για να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που η κυβέρνηση Τσίπρα δεχθεί κατά μέτωπο επίθεση από παραδοσιακούς και νεόπλουτους νταβατζήδες.
Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ευρώ προσωπικής περιουσίας που έχουν στην διάθεσή τους οι 30 πιο πλούσιοι άνθρωποι των ελληνικών ΜΜΕ. Ανάμεσα στα ονόματα υπάρχουν και κάποιοι που περνάνε απαρατήρητοι-λάθρα (μάλλον λαθραία) βιώσαντες.
Τα δάνεια που έχουν δοθεί σε ανθρώπους των ΜΜΕ προκαλούν ίλιγγο και τα δάνεια που έχουν συνάψει ως ιδιώτες, οι άνθρωποι των ελληνικών ΜΜΕ, ξεπερνάνε κάθε φαντασία.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον την δημοσίευση της σχετικής λίστας η οποία θα προκαλέσει μεγαλύτερο θόρυβο από το ενδεχόμενο να είναι ο τάφος του Μέγα Αλέξανδρου στην Αρχαία Αμφίπολη...
- koyrdistoportokali