ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Μπόμπολας και Χατζηνικολάου κρύβουν τις πωλήσεις τους

Λόγους περικοπών φέρεται να επικαλέστηκαν οι εφημερίδες Εθνος (Μπόμπολας) και Real News, (Χατζηνικολάου), του πρακτορείου «Ευρώπη» προκειμένου να μην γίνεται γκάλοπ για τις πωλήσεις τους την Κυριακή (η Καθημερινή του Αλαφούζου το κάνει εδώ και πολύ καιρό).
Οι εφημερίδες του πρακτορείου «Αργος», «Πρώτο Θέμα» και «Βήμα» αρνήθηκαν να συμπράξουν, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο ενέχει τον «κίνδυνο» τα νούμερα να μην είναι αξιόπιστα και να μπαίνει «καπέλο» ή να μαγειρεύονται τη Δευτέρα το πρωί, με αποτέλεσμα οι διαφημιστικές, αλλά και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι στον κλάδο να μην έχουν αξιόπιστα νούμερα στη διάθεσή τους, με ό,τι συνεπάγεται αυτό… Έτσι οι εφημερίδες «Θέμα» και «Βήμα» θα..  συνεχίσουν να ανακοινώνουν τις πωλήσεις του κανονικά τις Κυριακές.
Συγκεκριμένα το «Θέμα» από τις εκτιμήσεις του πρακτορείου προκύπτει ότι πούλησε 118.000 φύλλα, ενώ το «Βήμα» 81.000. Η νέα κυριακάτικη εφημερίδα «Kontra News» υπό τη διεύθυνση του Αιμίλου Λιατσου, έφθασε στις 20.000 φύλλα. (πηγή: enimerosi24)