ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεργασία με το ΕΛΠΙΣ για την ιατρική κάλυψη των ανασφάλιστων δικηγόρων

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Βασίλης Αλεξανδρής και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΕΛΠΙΣ», Θεόδωρος Γιάνναρος ανακοινώνουν στο πλαίσιο της οφειλόμενης κοινωνικής αλληλεγγύης, την έναρξη της συνεργασίας τους, για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση και στους δικηγόρους, οι οποίοι για λόγους ανεξαρτήτους της θέλησής τους αδυνατούν να καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές και  παραμένουν ανασφάλιστοι.
 Ετσι, από 2/9/2014, το Γενικό Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» θα παρέχει στους δικηγόρους του Ταμείου Υγείας Δικηγόρων Αθηνών που δεν είναι ασφαλισμένοι σε άλλο ασφαλιστικό Ταμείο Υγείας ή ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, δωρεάν παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα, για.. τα επείγοντα περιστατικά.
Η εισαγωγή στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» θα γίνεται με προσκόμιση παραπεμπτικού από το Κοινωνικό ιατρείο «Αποστολή» του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Αρχιεπισκοπής(www.mkoapostoli.com) και με σχετικό σημείωμα του ΔΣΑ.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και θα είναι στη διάθεση τους για παροχή κάθε συνδρομής και διευκόλυνσης.