ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Oυ παντός πλειν ες Μύκονον...

Ολος ο καλός ο κόσμος στη Μύκονο. Από τον παρουσιαστή του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, Γιώργο Λιάγκα μέχρι τον πρώην υπουργό Αρη Σπηλιωτόπουλο.
Ο μεν Λιάγκας εμφανώς μαυρισμένος και έχοντας χάσει το fit στυλ του (μάλλον φταίνε οι λούζες), «πετάχτηκε» από την Τήνο στη Μύκονο αδιαφορώντας για το «ου παντός πλειν ες Μύκονον». Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Λιάγκας είχε ανάγκη να ξεφύγει λιγάκι και να ξεσκάσει στη Μύκονο, επωφελούμενος και από την απουσία της συζύγου του Φαίης Σκορδά, η οποία ταξίδεψε στο Κιλκίς για να δει τους γονείς της.
Στη Μύκονο βρέθηκε ξανά κι ο Αρης Σπηλιωτόπουλος μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ο πρώην υπουργός που, αντιμετώπιζε πρόβλημα τενοντίτιδας, τραυματίστηκε πριν από λίγες μέρες..  κάνοντας κανό (έπαθε ρήξη αχίλλειου τένοντα), ήρθε στην Αθήνα, έκανε την απαραίτητη επέμβαση και ύστερα από άδεια των γιατρών συνεχίζει τις διακοπές του. Μάλιστα, όπως γράφει η Espresso, ο δημοτικός σύμβουλος πλέον, επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Μπορείς», θα κρατήσει τον νάρθηκα για δύο μήνες.

ΥΓ Αλήθεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος που είναι; Γιατί τον ψάχνουν... Φίλοι κι εχθροί. Και Μύκονος χωρίς Κωστόπουλο δεν νοείται!