ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ανακαλείται παρτίδα του αναψυκτικού «Πορτοκαλάδα Ολύμπου»

Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση αναψυκτικού
 
Αναψυκτικό πορτοκαλάδας το οποίο βρέθηκε να περιέχει βενζοϊκά σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα ανώτατα επιτρεπτά επίπεδα, ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Πρόκειται για το προϊόν «Πορτοκαλάδα ΟΛΥΜΠΟΥ», σε συσκευασίες του 1.5 Λίτρου, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας : ΣΕΠ '14. Το προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την εταιρία : «Δ. Καψάλης & ΣΙΑ Ο.Ε., Εργοστάσιο Εμφιάλωσης Αναψυκτικών», Λιβάδι Ελασσόνας Λάρισας.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του εν λόγω προϊόντος (φωτογραφία αριστερά**), να μην το καταναλώσουν..
**Σε πολλές ιστοσελίδες δημοσιεύτηκε φωτογραφία με μπουκάλι πορτοκαλάδας της εταιρείας «Ολυμπος» που δεν έχει σχέση με το προιόν που «Πορτοκαλάδα ΟΛΥΜΠΟΥ»