ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Δωρεάν οι υπηρεσίες του Ν. Ευαγγελάτου στη ΝΕΡΙΤ!

Θα του διαφημίζουν τζάμπα τα sites που έχει με την Τατιάνα Στεφανίδου
 

Πολιτικές κι όχι μόνο αντιδράσεις έχει πυροδοτήσει η επίσκεψη του Νίκου Ευαγγελάτου στην Αγία Παρασκευή και η συνάντησή του με Μακρυδημήτρη και Μορώνη.
Κάποιοι λένε πως για την ένταξη Ευαγγελάτου στη ΝΕΡΙΤ ρωτήθηκε κι ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος και συναίνεσε στο ενδεχόμενο συνεργασίας του τηλεπαρουσιαστή με την «κρατική τηλεόραση».
«Πήγα στη Αγία Παρασκευή για να κάνω μια πρώτη συζήτηση με τους αρμόδιους» δήλωσε στο newpost ο Νίκος Ευαγγελάτος επισημαίνοντας: «Αυτό που επιχειρήσαμε στη προχθεσινή συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα ήταν να βρεθεί ο κοινός τόπος συνεργασίας. Εξετάσαμε όλα τα σενάρια ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουμε κοινούς στόχους ».
Σχετικά με την αμοιβή του Ευαγγελάτου που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, καθώς ακούστηκε.. ένα εξωπραγματικό ποσό, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει οικονομικό αντάλλαγμα για τον Νίκο Ευαγγελάτο και πως θα παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν. Μάλιστα αυτό που διέρρευσε ήταν ότι ο τηλεπαρουσιαστής θα συμβιβαστεί με αντάλλαγμα η ΝΕΡΙΤ να του παρέχει δωρεάν διαφημιστικό χρόνο για τα sites (Newsit, Tlife, OnAlert, Zappit κλπ) τα οποία έχει μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου!