ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Παιδομάζωμα από τον Κουρτάκη

Πήρε και Λιάγκα - Μανωλίδου

Ζευγάρι στο ραδιόφωνο του Κουρτάκη ο Γιώργος Λιάγκας και η Ευγενία Μανωλίδου. Οι δύο παρουσιαστές, από τις 8 Σεπτεμβρίου και κάθε μεσημέρι από τις 3 μέχρι τις 5, θα είναι στον αέρα των Παραπολιτικών.
Την ίδια ώρα και μετά από μακροχρόνια  θητεία στον Ελεύθερο Τύπο ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, εντάσσεται στο δυναμικό της εφημερίδας Παραπολιτικά όπου θα επιμελείται στήλη με... παραπολιτικά ενώ κάθε Σαββατοκύριακο θα ακούγεται από τη συχνότητα του Παραπολιτικά 90,1.
Στο δυναμικό του ραδιοσταθμού του Γιάννη Κουρτάκη εντάσσεται και η Ελένη Καλογεροπούλου (έφυγε από τον ΣΚΑΪ) που θα σχολιάζει καθημερινά την επικαιρότητα και τα πολιτικά τεκταινόμενα ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει και το πολιτικό ρεπορτάζ  της εφημερίδας Παραπολιτικά.
Μια ακόμη προσθήκη στο νέο πρόγραμμα του Παραπολιτικά 90,1 που θα ξεκινήσει στις 8 Σεπτεμβρίου αποτελεί και.. ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου μέχρι σήμερα παραγωγός του ΣΚΑΙ. Ο  δημοσιογράφος συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Κουρτάκη και είναι έτοιμος να ξεκινήσει πρωινή εκπομπή.
Θυμίζουμε ότι στο ραδιόφωνο του Κουρτάκη υπήρξε συμφωνία για καθημερινή εκπομπή με τον  Νίκο Ευαγγελάτο, από τις 9 μέχρι τις 10 το πρωί, που θα έχει στο πλευρό του τον Σταύρο Λυγερό. Επίσης με τα Παραπολιτικά 90,1 θα συνεργαστούν και ο Γρ. Ψαριανός και Α. Παπαδόπουλος.