ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Oλγα Τρέμη: Για όλα εδώ μέσα φταίω εγώ!..

«Τι να κάνουμε, για όλα εδώ μέσα φταίω εγώ» ακούγεται να λέει με παράπονο όλο και πιο συχνά στους διαδρόμους του MEGA η Όλγα Τρέμη, αποδίδοντας με αυτή την φράση τα συναισθήματά της, αλλά και την δυσαρέσκειά της προς την διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού που δεν την προστατεύει όσο θα ήθελε. Είναι γεγονός ότι η παρουσιάστρια με υπομονή, αλλά κυρίως με αξιοπρέπεια παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα – σιωπηλά, ένα μπαράζ δημοσιευμάτων με αφορμή τις επιδόσεις του δελτίου ειδήσεων του MEGA, στα οποία πρωταγωνιστεί και στην πλειοψηφία τους της αποδίδουν την ευθύνη της πτώσης του στη δεύτερη θέση… Ενώ ταυτόχρονα – πολλά εξ αυτών – την εμφανίζουν να μετρά αντίστροφα το χρόνο για την αντικατάστασή της από παρουσιάστριες, όπως η.. Μαρία Σαράφογλου ή η Σία Κοσιώνη.
Παρόλα αυτά η Όλγα Τρέμη – μέχρι τώρα τουλάχιστον, απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως, να διαμαρτυρηθεί ή να προχωρήσει σε διαρροές για να προστατευθεί. Επέλεξε να αγνοήσει τα δημοσιεύματα και να συνεχίσει τη δουλειά της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ενοχλείται ή δεν αντιδρά σε ανθρώπινο επίπεδο, όταν αισθάνεται ότι την αδικούν. Και πότε συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με το περιβάλλον της, όταν διαβάζει ότι έχει την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια της πρώτης θέσης ή ότι με την αντικατάστασή της όλα θα διορθωθούν. Με άλλα λόγια – υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, η ευθύνη για την πτώση του δελτίου ειδήσεων από την πρώτη στη δεύτερη θέση είναι συλλογική και όχι ατομική. Και σωστά, αφού η επιτυχία ενός δελτίου ειδήσεων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, εκτός από τον παρουσιαστή, που δεν είναι άσχετοι με τη μορφή, τη δοσολογία, την ιεράρχηση, τους σχολιαστές και φυσικά το lead in! 
πηγή: στο Καρφί (enimerosi24)