ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Απεργούν στην Ελευθεροτυπία για τα δεδουλευμένα 5 μηνών

Σε 24ωρη απεργία κατεβαίνουν αύριο Παρασκευή οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» με στόχο να μην βγει κυριακάτικο φύλλο. Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της ασυνέπειας της εργοδοσίας να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των εργαζομένων για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2014, καθώς και της αθέτησης των συμφωνηθέντων για τους τρεις ανεξόφλητους μήνες του 2013.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και της Ε.Π.Η.Ε.Α. (η ΕΤΗΠΤΑ που είναι;)αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους (οι τεχνικοί που είναι;), που εργάζονται για.. την έκδοση των εφημερίδων «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «enet.gr» από τις 6 μ.μ. της Παρασκευής, 25 Απριλίου 2014 έως τις 6 μ.μ. του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014.
Τα Διοικητικά Συμβούλια απαιτούν την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων οφειλών σε όλους τους εργαζόμενους.