ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

«Πραξικόπημα» κατά Μαλέλη στο Φάληρο

«Προνουντσιαμέντο» είναι η αγαπημένη λέξη πολλών στον ΣΚΑΪ το τελευταίο διάστημα και αφορά στο «πραξικόπημα» που αθόρυβα βρίσκεται σε εξέλιξη εναντίον του Σταμάτη Μαλέλη και στο οποίο συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού του Γιάννη Αλαφούζου.
Οι δημοσιογράφοι παρακολουθούν έναν διαρκή εμφύλιο, που μάλιστα είναι ετεροβαρής. Στη μια πλευρά βρίσκεται μόνος του ο γενικός διευθυντής του ΣΚΑΪ, ο οποίος όμως παραμένει προς το παρόν ακλόνητος λόγω της υποστήριξης που έχει από τον Γιάννη Αλαφούζο, του οποίου άλλωστε αποτέλεσε προσωπική επιλογή. Aπό την άλλη, έχουν κάνει συμμαχία.. η Σία Κοσιώνη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Αρης Πορτοσάλτε και ο διευθυντής της Καθημερινής, Αλέξης Παπαχελάς. Στην πλευρά των σταθερών αντιπάλων του Μαλέλη παραμένει, φυσικά, και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος έχει την ισχυρή στήριξη Παπαχελά.
Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Φάληρο λένε ότι στα τέλη Ιουνίου, οπότε ουσιαστικά ολοκληρώνεται η σεζόν, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, που θα δείξουν ποιος τελικά είναι ο πιο ισχυρός και ποιος θα αναγκαστεί σε ηρωική έξοδο... (πηγή: Παραπολιτικά)