ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Γιατί ο Άδωνις θέλει το ακαταδίωκτο για τους τραπεζίτες που έδωσαν θαλασσοδάνεια στα κόμματα;

Σήμερα έγινε αυτό, στον Real FM στην εκπομπή του Χατζηνικολάου. Ο Χατζηνικολάου ρώτησε τον Άδωνη για τη ρύθμιση που πέρασε στη Βουλή, βάσει της οποίας απαλλάσσονται ευθυνών όσοι διαχειρίστηκαν, στις τράπεζες, τους φακέλους των δανείων των κομμάτων, τα τελευταία χρόνια.
Ακούστε πώς δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα αυτός ο άνθρωπος:
«Καταλαβαίνω ότι η κοινωνία έχει ένσταση προς αυτό αλλά να το πω ανάποδα. Αν υποθέσουμε ότι ένα κόμμα έχει πάρει δάνειο με πολιτική παρέμβαση, την εποχή του πάρτι. Ας πάρουμε την ακραία εκδοχή. Αυτό σημαίνει ότι έχει ποινικές ευθύνες αυτός που είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας;».
Ο Χατζηνικολάου έκανε follow up ρωτώντας τον υπουργό: «Αυτό θα το κρίνετε εσείς ή η Δικαιοσύνη;»
«Αα... οοο... αα!» ήταν η απάντηση του Αδώνιδος που προφανώς κατάπιε τη γλώσσα του (δείτε σχετικό βίντεο και το ηχητικό ντοκουμέντο εδώ)
Ηθικό δίδαγμα: είναι δίκαιο να πηγαίνεις φυλακή και να χάνεις το σπίτι σου για λίγα χιλιάρικα οφειλής στην Εφορία αλλά είναι άδικο να δικάζεσαι αν έδωσες φορτηγά με λεφτά, δανεικά κι αγύριστα, στα κόμματα.
Αδιάβροχοι