ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μήνυση του Ανδρέα Κουρή κατά απολυμένων των Metropolis!..

Ο υπόδικος Ανδρέας Κουρής προχώρησε σε μήνυση εναντίον απολυμένων των καταστημάτων Metropolis, αντιλαμβανόμενος ότι ο κλοιός στενεύει γύρω του, έπειτα από τον επίμονο αγώνα που δίνουν οι απολυμένοι στο δρόμο και στα δικαστήρια εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια προκειμένου να τους καταβάλλει τους μισθούς και τις αποζημιώσεις τους που έχει καρπωθεί παράνομα, .
Με την άσκηση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον των εργαζομένων, ο Ανδρέας Κουρής επιχειρεί  να ανατρέψει την εις βάρος του δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, έπειτα από αγωγή που είχαν ασκήσει εναντίον του οι απολυμένοι των Metropolis, η οποία τους έδωσε το δικαίωμα να προχωρήσουν σε κατάσχεση των περιουσιακών του στοιχείων..  
(μετοχές του σε άλλες εταιρείες, προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, ακίνητα κτλ) εκτός της εταιρείας Metropolis. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη απόφαση, εκτός από τις αποζημιώσεις των απολυμένων, αναγνωρίζει και την ατομική ευθύνη που έχει ο Ανδρέας Κουρής ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «Μετρόπολις ΑΕΕ».
Η μήνυση του υπόδικου Ανδρέα Κουρή -που συνελήφθη και προφυλακίστηκε τον περασμένο Απρίλιο κατηγορούμενος  σε βαθμό κακουργήματος για χρέη περίπου 1,4 εκατ. ευρώ της εταιρείας Metropolis, που αφορούσαν τη μη καταβολή ΦΠΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών- στρέφεται  αποκλειστικά κατά των 12 απολυμένων που πέτυχαν το δικαστικό αποτέλεσμα και αφορά το περιεχόμενο (!) της αγωγής τους. Και, επιπλέον, κατά ενός απολυμένου, που κατέθεσε υπέρ των εργαζομένων στο συγκεκριμένο δικαστήριο.
- διαβάστε λεπτομέρειες στο ergazomenoimetropolis