ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Από τον Αλαφούζο στον Κουρή ο Χρ. Παναγόπουλος

Το νέο αφεντικό κι ο ρόλος του Τράγκα 

Την ανάληψη του μάνατζμεντ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra channel αναλαμβάνει σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο πρώην στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος.
Όπως μαθαίνουμε πρόκειται για ένα deal που θα ανακοινωθεί επισήμως τις επόμενες μέρες. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η συνεργασία προβλέπει και μετοχική εμπλοκή Παναγόπουλου με..  το κανάλι του Κουρή.
Αυτό γράφει το σάιτ των Παραπολιτικών που σημειώνει επίσης ότι ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε μέσα από την συχνότητα του real fm το τέλος της συνεργασίας του με το extra του Φιλίππου Βρυώνη, σε ο,τι αφορά την εκπομπή "Χωρίς αναισθητικό".
Ο Τράγκας λέγεται πως ήδη έχει συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής στο Kontra του Γιώργου Κουρή. Με δεδομένη άλλωστε την πολύ καλή σχέση που διατηρεί με το φερόμενο ως νέο "αφεντικό" του Kontra, Χρήστο Παναγοπουλο, η συγκεκριμένη εξέλιξη θεωρείται περισσότερο από αναμενόμενη. Εκείνο που μένει να δούμε είναι αν ο Τράγκας θα παραμείνει στο πανελλήνιας εμβέλειας «Ε».