ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Από τον Ρίζο στον Κουρτάκη και στον Ολυμπιακό

Ο ραδιοσταθμός «Παρέα FM»  ιδρύθηκε το 2000 από τον (τότε) εκδότη Δημήτρη Ρίζο, λίγους μήνες μετά την πώληση στην Ισπανική SBS του Λάμψη 92.4 (δημιούργημά του επίσης από το '96). Το ήθελε το ραδιόφωνο προκειμένου να διαφημίζει -όπως είχε δηλώσει ο ίδιος- τον Αδέσμευτο Τύπο. Σήμερα ο σταθμός, η συχνότητα (104) για την ακρίβεια που ανήκει στην οικογένεια Ρίζου, φαίνεται να περνάει στον έλεγχο του team των «Παραπολιτικών». Η (τελική) συζήτηση αυτή κρατάει ένα δίμηνο και καθώς φαίνεται θα έχει αίσιο τέλος.
Ο Γιάννης Κουρτάκης προγραμματίζει να στήσει δύο ραδιόφωνα, το ένα θα είναι αθλητικό ερυθρόλευκων αποχρώσεων, προσκείμενο στην ομάδα του Ολυμπιακού και το άλλο, το.. αναμενόμενο «Παραπολιτικά FM». Μένει να δούμε ποια θα είναι και η δεύτερη συχνότητα.
Μην ξεχνάτε πως οι «90.1» παραμένουν όχι μόνο ορφανές αλλά κι... ενοχλητικές έτσι όπως παίζουν τραγούδια σε αυξημένη ένταση.
Με λίγα λόγια η Αθήνα αποκτά οσονούπω, όπως όλα δείχνουν κι εκτός απροόπτου φυσικά, το πρώτο της οπαδικό ραδιόφωνο - ανάλογες κινήσεις έγιναν στην Θεσσαλονίκη («Άρης FM 92.8») και τον Βόλο («Blue Star FM 105.1», της Νίκης Βόλου).
Γιώργος Ζ. / etetradio

*Στη φωτογραφία ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη