ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Οι φευγάτοι διευθυντές, η Μάνια και οι σύμβουλοι του Χάρη

Ολοένα και συρρικνώνεται η «ταυτότητα» της εφημερίδας  Ελευθεροτυπία. Μετά τον (τηλεφωνικό) καβγά του εκδότη Χάρη Οικονομόπουλου με τον Γ. Παπαδόπουλο - Τετράδη και την παραίτηση του τελευταίου, η εφημερίδα παραμένει και πάλι χωρίς διευθυντή. Προς το παρόν διευθυντικά καθήκοντα εκτελεί ο της σύνταξης Βαγγέλης Δεληπέτρος, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι ο Οικονομόπουλος θα «αξιοποιήσει» τον εκ Λαρίσης ορμώμενο σύμβουλό του, Γ. Δημητρακόπουλο.
Η πρόταση να ενεργοποιηθεί ο έτερος σύμβουλος της «ταυτότητας», Γ. Βότσης, δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος καθώς ο παλαίμαχος αρθρογράφος δεν εμφανίζεται πρόθυμος να αναλάβει διευθυντικές ευθύνες και μάλιστα τη στιγμή που οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι .
Την ίδια ώρα η εμφανιζόμενη στην ταυτότητα ως συνεκδότρια της Ελευθεροτυπίας, Μάνια..
Τεγοπούλου, εξακολουθεί να είναι άφαντη και να απέχει από τα τεκταινόμενα. «Εδώ η Μάνια απείχε τον καλό καιρό, τώρα περιμένετε να εμφανιστεί;» είπε χαρακτηριστικά κάποιος από τους διαδρομιστές της Μίνωος.
To μόνο σίγουρο είναι πως η «Ελευθεροτυπία» με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τις χαμηλές κυκλοφορίες, τους απλήρωτους εργαζόμενους, την έλλειψη προσωπικού, τις ατομικές συμβάσεις και την συνεχιζόμενη φυγή των διευθυντών της, δεν μπορεί - δυστυχώς- να πάει και πολύ μακριά....