ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Καταλαβαίνετε τι γίνεται όταν δεν είναι κάμερες μπροστά...

ΒΙΝΤΕΟ
Αν τα κάνουν όλα αυτά μπροστά σε αστυνομικούς, κάμερες , φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους, καταλαβαίνετε τι κάνουν όταν δεν τους βλέπει κανείς (δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο).
Ο λόγος για τους συμμορίτες της ΧΑ που μπορεί κάποιοι από αυτούς να αφέθηκαν ελεύθεροι, αλλά η επιβολή περιοριστικών όρων έχει συγκεκριμένη νομική ερμηνεία σύμφωνα με την οποία δεν έχουν εκλείψει τα στοιχεία βάσει των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
 Το νέο απειλητικό και υβριστικό παραλήρημα των υποδίκων νεοναζιστών βουλευτών της..
Χρυσής Αυγής κατά των εκπροσώπων του Τύπου –και ειδικότερα των τηλεοπτικών συνεργείων–, προάλεσε την αντίδραση της Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).
Η Ομοσπονδία καταδικάζει τις επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς αναφέροντας:
Οι λεονταρισμοί με φράσεις όπως «θα σταματήσουμε μόνο με σφαίρες», αποκαλύπτουν τις εγκληματικές προθέσεις τους, αλλά δεν πτοούν κανένα εργαζόμενο στον Τύπο.
Η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη, με την πλήρη απομόνωσή τους από τον ελληνικό λαό και τον πολιτικό κόσμο.
Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν άφοβα τα ερευνητικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που αφορούν τις εγκληματικές, απάνθρωπες και αντιδημοκρατικές δράσεις του νεοναζιστικού μορφώματος, τηρώντας πιστά τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας για ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση.