ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Θα εμπιστευόσαστε ποτέ αυτόν τον πιλότο; (video )

Κι όμως αυτός ο πιλότος εξακολουθεί να πετάει με αεροπλάνα της Air Italy...
Οπως φαίνεται στο τρομακτικό (στην κυριολεξία) βίντεο, για μερικά εκατοστά κι από καθαρή τύχη δεν συνέβη το μοιραίο κατά την προσγείωση του τεράστιου αεροσκάφους στον αεροδιάδρομ της Σκιάθου που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.
Την άκρως επικίνδυνη προσγείωση του αεροπλάνου στην Σκιάθο κατέγραψαν σε βίντεο τουρίστες που αναφέρουν ότι «πάγωσαν» όταν είδαν το τεράστιο αεροπλάνο να περνά ακριβώς επάνω από τα κεφάλια τους.
Οι πιλότοι της Air Italy, έχοντας καταλάβει πως το λάθος μπορεί να είχε τραγική κατάληξη και έχοντας.. αντιληφθεί ότι τους έχουν τραβήξει σε βίντεο, το «παίζουν» αμέριμνοι χαιρετώντας μετά την  προσγείωση τους τουρίστες...
Κάποιοι είπαν ότι είχαν βάλει κάποιου είδους στοίχημα για το πόσο χαμηλά θα πετάξουν και πως οι βιντεοσκοπούντες ήταν στο κόλπο για να τους τραβήξουν. Το πιο τρομακτικο όμως είναι ότι, όπως λένε πολλοί, είναι συνηθισμένο στον συγκεκριμένο αεροδιαδρομο να γίνονται τέτοιες προσγειώσεις στα όρια του δυστυχήματος!..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: