ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Εμφάνιζαν ως προσόντα πτυχία και βαθμολογίες από ΙΕΚ δημοσιογραφίας

Σούπερ σκάνδαλο με τον διαγωνισμό της Δημόσιας Τηλεόρασης

Τελικά δεν ήταν μόνο το σκανδαλάκι με το απολυτήριο Λυκείου  στον περίφημο διαγωνισμό των Παντελή Καψή – Γκίκα Μάναλη, καθώς έρχονται στη δημοσιότητα γαργαλιστικές λεπτομέρειες αυτών που σκαρφίστηκαν τους όρους του διαγωνισμού για να βολέψουν ημέτερους!
Έτσι πλην των  προσλήψεων που είχαν προηγηθεί του διαγωνισμού, πλην των τηλεφωνημάτων που έπεσαν σε μερικά «καλά» παιδιά της πρώην ΕΡΤ, πλέον αποκαλύπτεται και το σουπερ  κόλπο με τους βαθμούς  των Ι.Ε.Κ.
Πολλοί επιτυχόντες βρέθηκαν ψηλά στη βαθμολογία, χωρίς να έχουν ουσιαστικά προσόντα. Είχαν όμως  καλό βαθμό αποφοίτησης όχι από Πανεπιστήμια, αλλά από Ι.Ε.Κ Δημοσιογραφίας! Εννοούμε..
στα γνωστά υποτιθέμενα εργαστήρια Δημοσιογραφίας τα οποία πληρώνεις για να τα  παρακολουθήσεις!
Πολλοί λοιπόν επιτυχόντες κατάθεσαν τον βαθμό αποφοίτησης από τέτοια Ι.Ε.Κ, που ήταν και το στοιχείο το οποίο τους έδωσε τον τέλειο βαθμό, καθώς  εμφανίστηκαν ως αριστεύσαντες! Με άλλα λόγια  παρουσίασαν ένα ωραιότατο 20άρι, με αποτέλεσμα να  είναι σίγουρα μέσα στη περίφημη λίστα, ενώ άλλοι ακόμη ψάχνονται!
Αυτοί που το έμαθαν αργά το σχολίαζαν σκωπτικά το θέμα λέγοντας, πως Καψής και Μάναλης οφείλουν πλέον να δώσουν και υποτροφία στους αριστεύσαντες.
- από το enimerosi24