ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Κλίμα τρομοκρατίας στον όμιλο Αλαφούζου

Νέα 48ωρη απεργία στον ΣΚΑΪ

Nέα 48ωρη απεργία, από τις 13.00 του Σαββάτου, 3 Αυγούστου έως τις 13.00 της Δευτέρας, 5 Αυγούστου όλων των δημοσιογράφων, διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων, που εργάζονται στον Τ/Σ «ΣΚΑΙ», στον Ρ/Σ «ΣΚΑΙ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr». Την απεργία κήρυξαν τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ και ΕΤΕΡ λόγω του κλίματος τρομοκρατίας που έχει δημιουργήσει η εργοδοσία στους εργαζόμενους, καθώς προέβη σε 15 παράνομες, αντεργατικές και καταχρηστικές απολύσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των δημοσιογράφων Λεωνίδας Σακλαμπάνης, μετά δε και την άρνηση της..
εργοδοσίας του ΣΚΑΙ να προσέλθει σε διάλογο με τα σωματεία.
Οι Ενώσεις ζητούν την άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυθέντων, την επαναφορά της εργασιακής ειρήνης και τον σεβασμό της αξιοπρέπειας και της επαγγελματικής υπόστασης των συναδέλφων.
Για τη Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013, στις 10 π.μ., έχει προγραμματισθεί νέα συνέλευση των εργαζομένων δημοσιογράφων των σταθμών «ΣΚΑΙ 100,3» και «ΣΚΑΙ TV », στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3 ος όροφος).