ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Οι αχάριστοι...

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ που 'ναι, ας ξεκινήσουμε με κάτι light. Με αυτό που το παιδικό άσμα θα περιέγραφε ως εξής: Σας πήραμε, σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο, μας πήρατε, μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο! Ο λόγος για τη μετεγγραφή Σκορδά και Λιάγκα από το Mega στον Antenna. Ή μάλλον για την αρπαγή τους από τον Antenna, καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου κυριολεκτικά τους απήγαγε από το κανάλι της Μεσογείων. Κι άφησε τα στελέχη του Mega να βράζουν και να αντιμετωπίζουν την κατάσταση με εκφράσεις του τύπου «τους πήραμε από τα αζήτητα, τους κάναμε ανθρώπους και το σκάσανε στην πρώτη ευκαιρία», «αντί να πουν ευχαριστώ στο κανάλι και στον Μπούτο, τους φτύσανε στα μούτρα» κ.λπ., κλπ. Τα οποία έχουν ένα δίκιο, δεν λέω. Διότι μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να πήρε κάτι χιλιάδες σταυρούς όταν..
κατέβηκε με το ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα, αλλά δεν ήταν πια και στα πάνω του όταν ανέλαβε το πρωινάδικο. Οσο για τη σύζυγό του, πολύ εύκολα θα μπορούσε να έχει τη μοίρα της Ράνιας Θρασκιά, που όπου πατάει το πόδι της γίνονται όλα στάχτη και μπούρμπερη.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε επί του ζητήματος με μια μίνι δήλωση που έφερνε κάτι σε «σιγουριά» εκ μέρους του Antenna. Λησμόνησε βέβαια να συμπληρώσει ότι ο Πέτρος Μπούτος περίμενε να του απαντήσουν την περασμένη Δευτέρα στην πρόταση που τους είχε υποβάλει, και αντί να λάβει απάντηση, έλαβε πλήρη εξαφάνιση και κατεβασμένα τηλέφωνα. Και την Τετάρτη το βράδυ εδέησε επιτέλους να επικοινωνήσει μαζί του ο Λιάγκας και να του πει τη μαγική φράση: «Υπογράψαμε στον Antenna!» Το οποίον σημαίνει φουλ δημοσιότητα και εξασφαλισμένα νούμερα ώς την παρέλαση της 28ης για το επικείμενο πρωινάδικο, αλλά από εκεί και πέρα (πάρεξ εγκυμοσύνης...) κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Πρώτον, διότι το Mega θα αντιδράσει δυναμικά και, δεύτερον, γιατί το ζεύγος θα πρέπει να προσαρμοστεί στον Antenna και όχι ο Antenna στο ζεύγος. Καταλαβαινόμαστε, υποθέτω.
- Mέσα και Media / Χρ. Ξανθάκης / Κ.Ε.