ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

Ο Κασιδιάρης έχει νέγρικο αίμα!

Μπούμερανγκ ο ρατσισμός της Χρυσής Αυγής - Οι νεοναζί της αλλοδαπής αμφισβητούν την «καθαρότητα» Κασιδιάρη...

Eξω φρενών είναι ο «νέγρος» Ηλίας Κασιδιάρης με τους ευρωπαίους ομοϊδεάτες του που όχι μόνο αμφιβαλούν για την «φυλετική καθαρότητά» του αλλά του προτείνουν "να κάνει τεστ DNA για να είναι σίγουρος για την ελληνική-ευρωπαϊκή καταγωγή του".
Συγκεκριμένα ο Κασιδιάρης είναι εξοργισμένος με τo εθνικιστικό, νεοναζιστικό, forum Stormfront.org, που, όπως γράφει η Ελευθεροτυπία, προβάλει το θέμα με τον τίτλο: “Τι νομίζετε για τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη; Είναι λευκός Ευρωπαίος;”.
Η παράθεση των απαντήσεων από τους νεοναζί από το εξωτερικό είναι ενδεικτική και θα μπορούσαν να προκαλέσουν και γέλιο αν δεν ήταν γραμμένα από.. υπερασπιστές της «φυλετικής καθαρότητας»:
- Αν τον έβλεπα στον δρόμο θα υπέθετα πως δεν είναι Έλληνας.
- Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει αφρικανικές ρίζες.
- Ο Ηλίας μοιάζει με Βραζιλιάνο μουλάτο, δεν είναι λευκός.
- Πολύ δύσκολο, φαίνεται Μεσογειακός.
- Τον συμπαθώ πολύ τον τύπο, αλλά δεν θα συμφωνούσα να παντρευτεί καμία γυναίκα από την οικογένειά μου.
- Ο Ηλίας μοιάζει με Αιγύπτιο.
- Ο Ηλίας μοιάζει με Βερβέρο.
- Μοιάζει να έχει νέγρικο αίμα, δεν θα τον μετρούσα με τους λευκούς.
- Μπορεί να έχει νέγρικο αίμα, αλλά θα μπορούσε να έχει αίμα και από Τούρκους Ρομά.
- Τα χείλη του είναι μεγάλα, θυμίζουν Αφρικανό.

Προφανώς οι ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής στο εξωτερικό, δεν διαφέρουν από τους εθνικιστές, νεοναζί, στην Ελλάδα. Γι' αυτό και οι απαντήσεις τους περί “καθαρού αίματος και της λευκής φυλής” (τις οποίες ντύνουν δήθεν επιστημονικά), ανήκουν εκεί που αρμόζει να είναι το ρατσιστικό και φασιστικό δηλητήριο: στους υπονόμους.