ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Τι κρύβει το μπαράζ προσλήψεων στον ΑΝΤ1

Μένουν απ' έξω εκπομπές και πρόσωπα που είχαν ταυτιστεί με το σταθμό

Και η Ναταλία Γερμανού στον ΑΝΤ1; Ούτε τις καλές εποχές, προ κρίσης, δεν είχαμε ζήσει το φαινόμενο κάθε μέρα κι από ένα νέο συμβόλαιο, κάθε μέρα κι από μια μετεγγραφή.
Παρ' όλα αυτά το κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζει το μπαράζ προσλήψεων και καλωσορίζει με ανακοίνωσή του τη Ναταλία Γερμανού, η οποία «υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το σταθμό». Τώρα μένει να απαντηθεί το ερώτημα τι ακριβώς θα κάνει την επόμενη σεζόν κι εκείνη, αφού πρόσφατα το κανάλι απέκτησε και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και τη Μαρία Μπεκατώρου, με τους..
οποίους επίσης υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο. Μάλιστα, για το λόγο αυτό, η τελευταία θα αφήσει έπειτα από 20 χρόνια το ΑΡΤ, όπου παρουσίαζε καθημερινές εκπομπές.
Το σίγουρο είναι πως ο ΑΝΤ1 τονώνει υπέρ το δέον με νέο έμψυχο υλικό το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις και να μείνουν απ' έξω εκπομπές, αλλά και πρόσωπα που είχαν ταυτιστεί με το σταθμό τα προηγούμενα χρόνια.
- Media / «Ε»