ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Και Roc και Star η Πόπη Τσαπανίδου

Βαρέθηκε τον Μπάμπη, τον Αρη και τους λοιπούς ξενέρωτους του Φαλήρου και είπε να ανηφορίσει προς Κηφισιά μεριά. Ο λόγος για το αστέρι των καλλυντικών Roc που όπως όλα δείχνουν μετακομίζει στο κανάλι του Τζίγγερ.
Αν και η συμφωνία ακόμα παραμένει σε προφορικό επίπεδο και δεν έχει πέσει υπογραφή, η Πόπη Τσαπανίδου κατευθύνεται προς το Star, αφήνοντας την πρωινή ζώνη του Σκάι. Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24, oι οικονομικές απαιτήσεις που έχει από το κανάλι της Κηφισιάς, φέρεται να είναι μειωμένες σε σχέση μετον ΣΚΑΪ. Η τηλεπαρουσιάστρια όμως δεν φαίνεται να πτοείται, καθώς ήταν δυσαρεστημένη με την τεχνική υποδομή που της παρείχε ο Αλαφούζος (την είχε αφήσει μόνη της σχεδόν με τον αρχισυντάκτη, χωρίς κάμερες και λινκ).
Η Τσαπανίδου όλο αυτό το διάστημα είχε κάνει τις επαφές της και με άλλα κανάλια, όπως το Mega και ο Alpha, όμως βρήκε τις πόρτες κλειστές. Στη μεν Μεσογείων τούς ήταν περιττή αφού, όπως..
γράφει το enimerosi24, της απάντησαν ότι έχουν κλεισμένη την πρωινή τους ζώνη και δεν υπάρχει ανάγκη κάλυψης άλλου ενημερωτικού πόστου, ενώ στον Alpha… γενικώς η παρουσιάστρια δεν έχει και τις καλύτερες «άκρες»!
Τελικά οι γέφυρες που έχτιζε τόσο καιρό με τον Σταμάτη Μαλέλη φιλοξενώντας τον συχνά πυκνά στην εκπομπή της στον Σκάι, φάνηκαν χρήσιμες!