ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Σταυρώστε τους!..

Γιατί δεν κατέβηκαν οι zoornalistas στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ

Οι δραματικές εξελίξεις με το πραξικόπημα και το λουκέτο στην ΕΡΤ συνέπεσαν με τα προεκλογικά της ΕΣΗΕΑ που υποχρεωτικά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Για πολλούς, οι χειρισμοί της ΕΣΗΕΑ δεν ήταν οι απολύτως ενδεδειγμένοι αλλά το θέμα είναι πως το σωματείο χρειάζεται τους εργαζόμενους όπως και οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη το σωματείο τους. Το σίγουρο είναι πως δύναμη της ΕΣΗΕΑ είναι η συμμετοχή των μελών της.
Eτσι σήμερα κι αύριο Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013, από τις 8.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου στις 8.50 μ.μ. θα διεξαχθούν ψηφοφορίες για την ανάδειξη νέων καταστατικών οργάνων της ΕΣΗΕΑ και του Μορφωτικού Ιδρύματος.
Σχετικά με τις υποψηφιότητες για το διοικητικό, υπήρξαν ζυμώσεις μήπως οι zoornalistas κατεβούν..
με δικό τους ψηφοδέλτιο στις εκλογές. Κατόπιν δεύτερης (πιο ώριμης) σκέψης και πολλών ενστάσεων το απορρίψαμε γιατί, εκτός των άλλων, είπαμε ότι δε θα βρούμε ούτε την ψήφο μας στην κάλπη (στην κυριολεξία*).
Ετσι είπαμε να μην προβάλουμε ιδιαίτερα καμιά παράταξη προσπαθώντας να το αποφύγουμε όσο μπορούμε. Κι αυτό επειδή ο κλάδος δεν έχει και τους πιο καλοπροαίρετους ανθρώπους και ήταν πολύ πιθανόν να δημιουργούνταν παρεξηγήσεις, έχθρες κι αντιπάθειες.
Από την άλλη όμως δεν γίνεται να μην προτείνουμε κάποιους που πιθανολογούμε πως μπορούν να προσφέρουν στην κοινή προσπάθεια στις πολύ δύσκολες ώρες που περνάει ο  χώρος των ΜΜΕ.
Ετσι λοιπόν (με καθαρά ιδιοτελή κριτήρια) προτείνουμε για «σταύρωμα» (ανάλογα με τα παραταξιακά γούστα):
- Χρήστος Ξανθάκης (με τους Μαχόμενους)
- Στέλιος Βραδέλης (με τους Επαγγελματίες)
- Γιάννης Καπαγερίδης και Παναγιώτα Μπίτσικα (με τους Συνεργαζόμενους)
- Γιώργος Αλλαμανής, Χριστόφορος Κάσδαγλης, Πέτρος Κατσάκος, Αυγουστίνος Ζενάκος μεταξύ πολλών πολλών γνωστών και μη εξαιρετέων (με τους Συσπειρωμένους)
- Ματίνα Παπαχριστούδη, Νάσος Μπράτσος, Μωυσής Λίτσης (με τους Ανατροπείς)
- Φρίξος Δρακοντίδης (με τους Ενωμένους)
- Περικλής Κοροβέσης (για το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό)
- Σπύρος Χαλικιάς (για το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό)

Υ.Γ Kι ο άνεργος αλλά ουχί ανενεργός Ηλίας Προβόπουλος ζητάει την ψήφο μας. Ηλία προχώρα! Σε στηρίζουν πολλοί.

* Η συντακτική ομάδα των zoornalistas δεν αποτελείται από δημοσιογράφους... Εχει ως συνεργάτη έναν δημοσιογράφο που κι αυτός δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ.