ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Οι γλυκούληδες οικοδεσπότες της ΝΕΤ και τα δύο πρόσωπα της Τάνιας Ιακωβίδου

Πολλοί ήταν αυτοί σήμερα που εξεπλάγησαν βλέποντας σήμερα το πρωί τη δημοσιογράφο - πολιτισμιολόγο Τάνια Ιακωβίδου στην ΝΕΤ και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα». Δεν θύμιζε σε τίποτε την «πολεμοχαρή» πανελίστρια που διέπρεψε στον τομέα της «ενημέρωσης» στη λεγόμενη trash TV.
Η ατυχήσασα υποψήφια βουλευτής με το ΛΑΟΣ και τη ΝΔ,  πρόσφατα διορίστηκε προέδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και με την ιδιότητα αυτή εμφανίστηκε στην εκπομπή της ΝΕΤ,  ξαφνιάζοντας με τον τεκμηριωμένο λόγο και την ευπροσήγορη παρουσία της!
Η Ιακωβίδου μίλησε για τους στόχους του ΕΚΚΑ, έδωσε χρήσιμες πληροφορίες και έδειξε ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της. Μάλιστα όπως ειπώθηκε, φαίνεται πως βρήκε τελικά τη θέση που της ταιριάζει καθώς έχει αφήσει πίσω της την μαινόμενη πανελίστρια που χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι και τσακωνόταν με τον Τατσόπουλο.  Ισως στην καλή εικόνα της Ιακωβίδου συνέτειναν με..
την αύρα τους και οι οικοδεσπότες: ο (γλυκούλης) Φάνης Παπαθανασίου και η (γλυκυτάτη) Μαρία Αλεξάκη.
Θυμίζουμε ότι η Τάνια Ιακωβίδου -που έγινε περισσότερο γνωστή από την τηλεοπτική θητεία της στα κανάλια του Γ. Καρατζαφέρη και στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Extra3- είχε καταλάβει κι άλλες θέσεις κλειδιά στον δημόσιο (κομματικό) τομέα: είχε διοριστεί σε θέση ειδικού συμβούλου, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (έξι μήνες) στο γραφείο του γεν. γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ενώ διετέλεσε και αναπληρώτρια γραμματέας Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης της ΝΔ. Οπως καταλαβαίνετε όλα αυτά με απόλυτα αξιοκρατικά κριτήρια.

Υ.Γ. Ο Φάνης Παπαθανασίου τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από τότε που έφυγε από δίπλα του η Λίνα Κλείτου. Είναι πολύ πιο ήρεμος και μπορεί επιτέλους να αρθρώνει λόγο...