ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Γιατί ο Αλαφούζος προτιμά την Ελεύθερη Ωρα για τους ισολογισμούς του

Η συνηθισμένη πρακτική του ομίλου ΣΚΑΪ, να δημοσιεύει τους ισολογισμούς στην Ναυτεμπορική και στην Καθημερινή που ανήκει στην οικογένεια Αλαφούζου και μετέχει σε αυτή κι ο πρόεδρός του Γιάννης Αλαφούζος, φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν.
Στους δύο τελευταίους ισολογισμούς, ο όμιλος ΣΚΑΪ επέλεξε δύο εφημερίδες με χαμηλές κυκλοφορίες. Οι ισολογισμοί δημοσιεύονται στην Ελεύθερη Ωρα που έχει μέση κυκλοφορία 3.000 φύλλα και στο Χρηματιστήριο με μέση κυκλοφορία 600 φύλλα.
Το γεγονός ότι ο Αλαφούζος επέλεξε φέτος να δημοσιεύσει τους ισολογισμούς του σε έντυπα μικρής κυκλοφορίας έρχεται να επιβεβαιώσει -σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά- όσους υποστηρίζουν ότι το αφεντικό του ΣΚΑΪ προσπαθεί εκτός των άλλων να κρύψει από τις..
τράπεζες τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις του Φαλήρου...
Ολίγον απλοϊκή η συλλογιστική του ρεπορτάζ των Παραπολιτικών. Από τις τράπεζες τώρα δεν μπορείς να κρύψεις τίποτε... Οχι ότι μπορούσες να το κάνεις παλαιότερα αλλά τότε έκαναν τα στραβά ματιά καθώς προσέβλεπαν σε άλλα πράγματα...