ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Κρύφτηκαν

Δεν απαντούσε προχθές στις απανωτές τηλεφωνικές κλήσεις που δέχτηκε ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Σίμος Σιμόπουλος. Αιτία; Το «λουκέτο» που μπήκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Athens Indymedia».
Επίσημη απάντηση δεν υπήρξε από πουθενά. Ούτε από την πρυτανεία του ΕΜΠ ούτε από εισαγγελικές ή αστυνομικές αρχές. Προτίμησαν όλοι το κρυφτό. Τα βήματα πάντως πίσω από την ενέργεια αυτή οδηγούν στ' αχνάρια του κ. Δένδια...
Ο.ΛΙΑ. (Κ.Ε)
-----------------------------
Σε εβδομάδα (Δευτέρα έως Κυριακή) πανελλαδικών και διεθνών δράσεων αλληλεγγύης για τον δικτυακό τόπο εναλλακτικής ενημέρωσης athens.indymedia.org και τον 98fm, μετά τη διακοπή της πρόσβασής τους στο internet, καλεί η συνέλευση αλληλεγγύης.
Τη Δευτέρα στις 09:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.
Η συνέλευση αλληλεγγύης αναφέρει ότι διεκόπη η παροχή internet στα δύο μέσα από τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Σίμο Σιμόπουλο, κατ’ εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια. «Πρόκειται για μια καταστολή και λογοκρισία που μόνο απολυταρχικά καθεστώτα έχουν μέχρι σήμερα καταφύγει (Συρία, Ιράν και Βόρεια Κορέα)» σημειώνεται.
Οι διαχειριστές των δύο μέσων επισημαίνουν: «Απαιτούμε το αυτονόητο δικαίωμα να εκπέμπουμε ελεύθερα μέσα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το κοινωνικό άσυλο».
- in.gr