ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Aπαντήστε κύριε Λουρόπουλε...

Κ. Λουρόπουλος            Γ.  Χριστοφορίδης
...σε ποιά media δώσατε επιλεκτικά χορηγίες του ΟΠΑΠ το 2012 και των πρώτων μηνών του 2013;

Με μια πρωτοβουλία από αυτές που δεν μας έχουν συνηθίσει οι  εφημερίδες, Το ΧΩΝΙ θέτει το θέμα των χορηγιών και της διαφημιστικής  καμπάνιας του ΟΠΑΠ.
Με μια ανοιχτή επιστολή με τίτλο «Ο ΟΠΑΠ δεν είναι τσιφλίκι σας, κ.  Λουρόπουλε», που στέλνει στον επικεφαλής του ΟΠΑΠ Κωνσταντίνο  Λουρόπουλο, η κυριακάτικη αντι-μνημονιακή εφημερίδα καταγγέλλει τις  επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις. Τον καταγγέλλει για χορηγίες σε εφημερίδες  με χαμηλότερη  κυκλοφορία από Το ΧΩΝΙ έχουν εισπράξει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κατά τη διάρκεια του 2012, αλλά και τους πρώτους μήνες του 2013.
Καταγγέλλει τον κ. Λουρόπουλο γιατί δε δημοσιοποιεί τα στοιχεία  σχετικά με το πού πάνε τα λεφτά..
του κρατικού μονοπωλίου στο οποίο  είναι διορισμένος. Τον καταγγέλλει γιατί -σύμφωνα με τα στοιχεία που  έχουν διαρρεύσει και ουδέποτε διέψευσε- μοιάζει να κατευθύνει τεράστια κονδύλια σε μέσα που είναι αρεστά στον ίδιο και τους πολιτικούς του προϊσταμένους, φιμώνοντας ταυτόχρονα εκείνα που έχουν φωνή και ασκούν κριτική.

- διαβάστε εδώ ολόκληρη την  επιστολή που έστειλε ο εκ των εκδοτών της εφημερίδας, Γιώργος  Χριστοφορίδης, στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ Α.Ε., Κωνσταντίνο Λουρόπουλο.