ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ο «θείος» έχει νεύρα...

Ποιοι και γιατί δεν εμπιστεύονται την ομάδα που έχει αναλάβει την επανακυκλοφορία των People, In Style και Fortune

Ουδεμία σχέση θα έχει ο Πέτρος Κωστόπουλος με το εγχείρημα επανακυκλοφορίας των περιοδικών People, In Style και Fortune τα οποία εξέδιδε η ΙΜΑΚΟ. Κι αυτό διότι, όπως λέγεται, οι έχοντες αναλάβει την προσπάθεια θεωρούν ότι η εμπλοκή του ονόματος του Πέτρου Κωστόπουλου μόνο κακό μπορεί να κάνει, καθώς πλέον είναι συνώνυμο της αποτυχίας.
Το εγχείρημα επανακυκλοφορίας των περιοδικών -όπως είχε γράψει κι ο Χρ. Ξανθάκης στη στήλη του στην Κ.Ε. - έχει αναλάβει η Μαρία Γράψα, πάλαι ποτέ διευθυντικό στέλεχος στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου, ενώ στην προσπάθεια συμμετέχουν και οι Κ. Κορλέτης, Τάκης Σολωμός και Αναστασία Παρετζόγλου (κι αυτοί πρώην της ΙΜΑΚΟ - Λυμπέρη).
Ειπώθηκε ότι οι Αμερικάνοι της Time, που κατέχει τους ορίτζιναλ τίτλους και κατανέμει το..
licencing, επιδιώκουν περισσότερο την ηλεκτρονική ανάπτυξη των περιοδικών και οι επιθυμίες τους συμπίπτουν με αυτές του fund που θα χρηματοδότησει την προσπάθεια.
Παρά το γεγονός ότι ο χώρος των περιοδικών έχει πολλούς άνεργους και «παροπλισμένους», υπάρχει σκεπτικισμός και διστακτικότητα από «καταξιωμένους» στο χώρο του δημοσιογραφικού life style, προκειμένου να μετάσχουν στο εγχείρημα. Κι αυτό διότι είναι πολλοί αυτοί που δεν εμπιστεύονται κάποιους από την ομάδα που θα διευθύνει τα υπό επανέκδοση περιοδικά... Οι λόγοι είναι, λέει, ότι έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί τους, οπότε τους γνωρίζουν κι από την καλή και (περισσότερο) από την ανάποδη.
Στην όλη ιστορία προστέθηκε και το ότι προχωρούν και οι επανακυκλοφορίες τίτλων της Conde Nast (τους είχε ο Λυμπέρης).

Υ.Γ: Η ιστορία της επακυκλοφορίας έχει προκαλέσει πολλά νεύρα στον «θείο» που σημειωτέον πνέει μένεα κατά πρώην στελέχους το οποίο του απέκρυβε οφειλές εκατομμυριών προς την Εφορία. Ουδείς θα ξεχάσει τις φωνές που ακούγονταν τον προπερασμένο Φεβρουάριο στους διαδρόμους της Μαρίνου Αντύπα: «Χοντρέ μην σε πετύχω πουθενά θα σε... αδυνατίσω»...