ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Tαξίδι στο Παρίσι από τον OTE TV για τη νέα αστυνομική σειρά «Jo»

Για τη νέα αστυνομική σειρά «Jo» με πρωταγωνιστή τον Jean Reno, που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου, ο ΟΤΕ TV, σε συνεργασία με το κανάλι FOX, διοργανώνει διαγωνισμό αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, με δώρο ένα 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Παρίσι.
Ο νικητής του διαγωνισμού θα ξεναγηθεί σε όλες τις δημοφιλείς τοποθεσίες της πόλης όπου έχει γυριστεί η σειρά (Πύργος του Άιφελ, Παναγία των Παρισίων, Κατακόμβες, Όπερα, Μονμάρτη κα). 
H σειρά «Jo», όπου ο Jean Reno υποδύεται έναν ντετέκτιβ της εγκληματολογικής ομάδας στο Παρίσι, θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 21.30 στον OTE TV μέσα από το κανάλι FOX.
Για τη συμμετοχή τους, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν, έως τις 08/03/13, να στέλνουν το γραπτό μήνυμα «ΟΤΕ ΤV» στο 54260  προκειμένου να μπουν.. στην κλήρωση για το ταξιδιωτικό πακέτο.
O ΟΤΕ TV προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο με περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, μόνο με 19,90 ευρώ/μήνα , ενώ συνεχίζει να προσφέρει μοναδικά προνόμια  στους συνδρομητές του.