ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ τη Δευτέρα στο CARAVEL

Στάση εργασίας από τις 10 το πρωί εως τις 5 για να συμμετάσχουν όλοι!

Θυελλώδης αναμένεται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ που θα γίνει τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013 στο Ξενοδοχείο “DIVANI CARAVEL” (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου αρ. 2 - Καισαριανή) στις 11 το πρωί.
Στη συνέλευση είναι αυτονόητο ότι θα παραστούν και οι παραιτηθέντες από τη Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, για να κάνουν απολογισμό των πεπραγμένων τους, όπως έχουν υποχρέωση ηθικά και καταστατικά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ , θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη να..
ασκήσουν το συνδικαλιστικό δικαίωμα της συμμετοχής τους στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013.
Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί ανεξαιρέτως σε όλες τις εφημερίδες, τους ιδιωτικούς και δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της Αττικής, το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Όπως αναφέρει η ΕΣΗΕΑ η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, καθώς στη συνέλευση αυτή θα συζητηθούν τα κρίσιμα και άκρως ενδιαφέροντα θέματα για το μέλλον του Κλάδου:
1. Ασφαλιστικό: Εξελίξεις–Δημοσιογραφικά Ταμεία
2. Απολογισμός–Πορεία Αποθεματικών–Ενημέρωση Μελών
3. Παραιτήσεις Μελών των οργάνων Διοίκησης του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.
4. Αρχαιρεσίες