ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τα κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ;

Σε πολλούς άρεσαν τα κεφτεδάκια της σουηδικής ΙΚΕΑ. Πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαιναν στα καταστήματα της εταιρείας όχι τόσο για να αγοράσουν κάτι, αλλά για να γευτούν τα σουηδικά κεφτεδάκια με την φημισμένη σάλτσα.
Τώρα επιτέλους ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους καθώς η σουηδική ΙΚΕΑ σταματά την πώληση του προϊόντος με την επωνυμία «Σουηδικά Κεφτεδάκια» σε όλες τις χώρες όπου διατίθεται (και στην Ελλάδα), μετά την ανίχνευση κρέατος αλόγου στα κεφτεδάκια της εταιρείας κατά τη διάρκεια ελέγχων στην Τσεχία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, εκτός από την Τσεχία, τα κεφτεδάκια, που αποτελούν..
«σήμα κατατεθέν» της ΙΚΕΑ, πωλούνται επίσης και στις 12 ακόλουθες χώρες: Βρετανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σλοβακία, Ουγγαρία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Ελλάδα και Κύπρο.
Και δικαίως αναρωτιέται κανείς; Είναι δυνατόν να έχεις φάει κεφτεδάκια από τη γιαγιά σου και τη μάνα σου να να τα συγκρίνεις με αυτά των Σουηδών της ΙΚΕΑ; Πέρα από τη συνταγή και τον τρόπο παρασκευής τους, είναι και η ποιότητα του κιμά. Της γιαγιάς μοσχομυρίζουν (με λίγο δυόσμο μέσα) ενώ τα άλλα είναι ένας περίεργος πολτός με λευκό πιπέρι, πατάτες, σόγια και σίγουρα αμφιβόλου ποιότητας κιμά...
Μια φορά δοκίμασα μετά από πιέσεις του στιλ «δεν ξέρεις τι χάνεις», έφαγα δύο και τα υπόλοιπα τα πέταξα στους κομψούς κάδους σκουπιδιών του καταστήματος στο αεροδρόμιο.

O zoorlos