ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Απεργίες στην Εξπρές, στάση εργασίας στην ΕΡΤ, συμπαράσταση στον Μ. Λίτση

** Aπεργιών συνέχεια με νέα 48ωρη για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ιστοσελίδα «express.gr». Οι εργαζόμενοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας αντιμετωπίζοντας την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας, που αρνείται να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές τους.

**  Τετράωρη στάση εργασίας για αύριο Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 από τις 11.00 το πρωί έως τις 15.00 για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στην ΕΡΤ. Η στάση εργασίας κηρύσσεται μετά από απόφαση..
της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου οι δημοσιογράφοι να πραγματοποιήσουν συνέλευση για τα κρίσιμα εργασιακά ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

** H ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο Ταμίας του Δ.Σ. της Eνωσης Μωυσής Λίτσης από την εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ» μέσω άρθρου υπό τον τίτλο «Εβραίο Ταμία απέκτησε η ΕΣΗΕΑ» και εκφράζει την συμπαράστασή της και την αλληλεγγύη της στον δημοσιογράφο. Η εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ» δεν ασκεί δημοσιογραφία, απλά επιδιώκει να στοχοποιεί πολίτες, να τους θίγει, να τους μειώνει. Το άρθρο είναι ένα ρατσιστικό λιβελογράφημα, που αναμασά τα κλασικά ναζιστικά στερεότυπα.