ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ολόγυμνος για καλό (διαφημιστικό) σκοπό


Ο Χρήστος Zαμπούνης και οι «Ιστορίες ενός παιδήλικα»

Όταν είναι για καλό σκοπό ξεχνάμε και το savoir vivre και τους καλούς τρόπους και όλα. Όταν μάλιστα ταυτόχρονα μπορούμε να διαφημίσουμε και τις «Iστορίες ενός παιδήλικα» τότε ακόμη χειρότερα: φωτογραφιζόμαστε ολόγυμνοι χρησιμοποιώντας ως φύλλο συκής το νεοεκδοθέν βιβλίο μας!
Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, συγγραφέα, εκδότη Χρήστο Ζαμπούνη που φωτογραφήθηκε γυμνός – με μια σειρά άλλων επώνυμων Ελλήνων - για τις ανάγκες της εκστρατείας ενημέρωσης και αντιμετώπισης του AIDS που διοργάνωσε το περιοδικό Adore.
Ο Ζαμπούνης, που συνήθως έγραφε για τις ζωές των άλλων αποφάσισε τώρα να... αυτοβιογραφηθεί καθώς στο νέο του βιβλίο (Εκδόσεις Φερενίκη) αφηγείται τη ζωή του μέσα από μικρές «αυτόνομες» ιστορίες: Από τη Βέροια ως τη Χαλκιδική, από το Παρίσι ως το Κολωνάκι, από τη δουλειά του ως ξεναγός στη..
μετάβασή του σε δημοσιογράφο και συγγραφέα. Από το Savoir Vivre έως το τάβλι, από το κεφάλαιο «γάμος» μέχρι τον ρόλο του ως πατέρα.