ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Βαγγέλης Παναγόπουλος: Ιδού η «Ελευθεροτυπία» που θα βγάλουμε!


Συρίγος, Δεληπέτρος, Ζέρβας, Σώκος,  Αλωνιστιώτη, Μαρνέλλος και Κυριακόπουλος θα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της εφημερίδας

Το πλάνο επιστροφής του ιστορικού τίτλου της Ελευθεροτυπίας στα περίπτερα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παναγόπουλος που προορίζεται -εκτός απροόπτου- για διευθυντής της εφημερίδας.
Οπως είπε ο Β. Παναγόπουλος, στο περιοδικό adbusiness, ο ιστορικός τίτλος θα είναι η «Ελευθεροτυπία» που ήξεραν οι αναγνώστες.
Οι σελίδες της εφημερίδας θα κυμαίνονται από 48-56 τις καθημερινές σε 72-80 το Σάββατο, με ένθετα, ενώ η μεγαλύτερη «Κυριακάτικη» θα συμπεριλαμβάνει το περιοδικό «Ε», το «7», την «Οικονομία», κ.λπ., ενδεχομένως και κάποιες ποιοτικές προσφορές. Η τιμή θα είναι 1,30 ευρώ για το καθημερινό φύλλο και 2 ευρώ το κυριακάτικο ενώ πρακτορείο διανομής θα είναι το Άργος.
Ο Παναγόπουλος υπογράμμισε πως καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε η ιδιόκτητη εκτυπωτική μονάδα της εφημερίδας ,να λειτουργήσει το ταχύτερο. Σε περίπτωση μάλιστα που αυτό δεν καταστεί δυνατό άμεσα οι άνθρωποι της εφημερίδας..
έχουν ήδη έτοιμο εναλλακτικό σχέδιο με έτερο πιεστήριο.
H εφημερίδα βρίσκεται σε στάδιο συγκρότησης, ωστόσο οι συντάκτες αναμένεται να αγγίξουν τους 120, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων στο ατελιέ και τη διόρθωση και από κει και πέρα υπάρχει ένα τμήμα τεχνικών και ένα τμήμα διοίκησης, μικρό σχήμα.
Η ραχοκοκαλιά των δημοσιογράφων και στελεχών «είναι εδώ» είπε ο Παναγόπουλος αναφέροντας χαρακτηριστικά τα ονόματα των Συρίγου, Δεληπέτρου, Ζέρβα, Σώκου, της Σίσσυς ΑλωνιστιώτηΜαρνέλλου και του Κυριακόπουλου. Oι συντάκτες της καθημερινής και της κυριακάτικης έκδοσης θα είναι οι ίδιοι, καθώς θα είναι πλέον μία εφημερίδα με 7 εκδόσεις και όχι δύο ξεχωριστές όπως ήταν πριν. Το εμπορικό τμήμα θα είναι ολιγομελές και επικεφαλής θα είναι η Κωνσταντίνα Σταύρου.
Αναφορικά με την πολιτική κατεύθυνση της εφημερίδας ο Παναγόπουλος δηλώνει πως η νέα προσπάθεια πρόκειται να είναι πολιτικά ανεξάρτητη και δεν διστάζει να τονίσει πως «δεν θα γλιτώνει κανείς». -πηγή: kamarinia