ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη μιλά για την σύλληψή της


Μια νύχτα στο κρατητήριο πέρασε η δημοσιογράφος της εφημερίδας Espresso, Ανθή Βούλγαρη μετά την απόφαση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια να ασκήσει μήνυση σε βάρος της, με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας το οποίο παρουσίαζε παλιότερη φωτογραφία του κ. Κούγια με ματωμένο πρόσωπο και τον τίτλο «Ο Μπέος έδειρε τον Κούγια».
Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», ενώπιον του εισαγγελέα το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου και ενημερώθηκε ότι θα λάβει στο σπίτι της την κλήτευση ώστε η διαδικασία να ακολουθήσει το δρόμο της. Ο κ. Κούγιας, ο οποίος απουσίαζε εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο του.
«Πήγα κανονικά στη δουλειά μου» περιγράφει η ίδια. «Κάποια στιγμή έρχεται η κοπέλα από την υποδοχή και μου λέει ότι με ζητούν δύο αστυνομικοί. Πήγα εντελώς ανυποψίαστη. Δεν..
είχε περάσει από το μυαλό μου τι με ήθελαν. Μια ημέρα πριν άλλωστε είχα μιλήσει με τον κ. Κούγια και έγραψα ό,τι ο ίδιος μου είπε, οπότε δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το τι θα ακολουθούσε. Οι αστυνομικοί μου εξήγησαν τι έχει συμβεί και μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω, όπως και έκανα», δηλώνει η Ανθή Βούλγαρη.
Συμπληρώνει τέλος ότι δεν θέλει να μεγαλοποιήσει το ζήτημα… αντιθέτως προτιμά να διατηρήσει την ψυχραιμία της και το χιούμορ της.
-από το newpost