ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Επίθεση από χρυσαυγίτες δέχτηκε ο Δ. Στρατούλης στο γήπεδο


Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης έξω από τη θύρα 11 του Ολυμπιακού Σταδίου στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος.
Όπως κατήγγειλε ο Δ. Στρατούλης τρία άτομα -που δήλωσαν χρυσαυγίτες- του επιτέθηκαν χτυπώντας τον στα πόδια και στο κεφάλι φωνάζοντάς του «Στρατούλη σε γνωρίσαμε, τώρα θα σε σκοτώσουμε»...
Ο βουλευτής την ώρα που τον χτυπούσαν κάλεσε σε βοήθεια και -ευτυχώς- κάποιοι φίλαθλοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα οι τρεις χρυσαυγίτες να εξαφανιστούν. Ο Στρατούλης μίλησε για «φασιστοειδή και εγκληματίες» και είπε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Αμαρουσίου ότι θυμάται πολύ καλά τα χαρακτηριστικά των δραστών και πως είναι σε θέση να τους αναγνωρίσει όποτε χρειαστεί.
Η  Χρυσή Αυγή αρνείται ότι έχει σχέση με το «επεισόδιο» σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επικαλείται ως... «άλλοθι» ότι εκείνη την ώρα οι χρυσαυγίτες ήταν συγκεντρωμένοι στη Νίκαια σε...
ανοιχτή εκδήλωση της οργάνωσης. Φυσικά ο Μιχαλολιάκος και η συμμορία του όχι μόνο δεν καταδικάζουν την άγρια επίθεση κατά του Στρατούλη αλλά προκαλούν λέγοντας: «Οι πολιτικάντηδες της αριστεράς που υποθάλπουν την βία και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις να πάψουν να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».
Την επίθεση κατά του Δ. Στρατουλη καταδίκασαν οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι με τον Σίμο Κεδίκογλου να δηλώνει: «Κάθε μορφής επίθεση και απειλή είναι απαράδεκτη στη Δημοκρατία μας. Η βία δεν έχει θέση στον πολιτικό πολιτισμό μας»
Το ΚΚΕ ανακοίνωσε: «Καταδικάζουμε την φασιστική, τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης. Ο λαός και η νεολαία πρέπει να απομονώσουν πιο αποφασιστικά τη δράση και την ιδεολογία των φασιστοειδών».