ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η αναγκαιότητα(;) απολύσεων στον Ριζοσπάστη


Γιατί απολύει ο «Ριζοσπάστης»; Κατά το ΚΚΕ γιατί αυτό είναι σήμερα ... αναγκαιότητα. Η οποία έγκειται στην ανάγκη να συνεχιστεί η έκδοση του οργάνου του κομμουνιστικού κόμματος και το ΚΚΕ έλαβε την επώδυνη απόφαση γιατί έβαλε στόχο να ακούγεται η φωνή του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Οι απολύσεις στην εφημερίδα του «Ριζοσπάστη» όπως όλα δείχνουν θα είναι πολλές και θα αρχίσουν αμέσως. Αρχικά από μη μέλη του ΚΚΕ και με κριτήρια όπως αν υπάρχει άλλος άνεργος στο σπίτι, δυο εργαζόμενοι οικογένειας στην εφημερίδα, κ.λ.π.
Πίσω από τις γραμμές των όσων αναφέρει ο «Ριζοσπάστης» για να..
αιτιολογήσει το μαζικό κύμα απολύσεων στους φίλους του κόμματος και τους αναγνώστες της εφημερίδας, διαγράφεται η επόμενη φάση. Η μείωση των μισθών σε όλο το φάσμα των κομματικών δραστηριοτήτων του ΚΚΕ, από τα κομματικά στελέχη ως και την εφημερίδα.
Κι ενώ δίνονται απαντήσεις σε όσους βρήκαν την ευκαρία να επιτεθούν στο ΚΚΕ, όπως σημειώνει ο "Ρ", δεν αναφέρεται κάτι για τις πληροφορίες που επίσης διακινούνται για την πώληση της συχνότητας του τηλεοπτικού 902 TV σε γνωστό εφοπλιστή.
Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο της απάντησης του «Ριζοσπάστη» για τις απολύσεις στην εφημερίδα

-από το greektv