ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Πιτσιρίκος αντιφάσκων

- Πάλι με τον Πιτσιρίκο ασχολείσαι; 
- Ε, αφού μoυ έστειλαν mail, τι να κάνω; Να το αγνοήσω;
Ιδού λοιπόν μια παρατήρηση (από αναγνώστη) για τη «διένεξη» των zoornalistas με τον Πιτσιρίκο:
Ας επιλέξει ο Pitsirikos ποια από τις δύο επινοήσεις ισχύει, ώστε να εφοδιαστούμε με τα καταλλήλα επιχειρήματα στην Σταυροφορία Ανεξάρτητων εναντίον Καθεστωτικών.
Η απάντηση στο δημοσίευμα των zoornalistas γαρνίρεται με την εξής ποικιλία αμπέλου: "Το μπλογκ μου έχει διαφημίσεις της Google. Και τους τελευταίους μήνες –ειδικά από τον Ιούνιο και μετά που ένας καλός κύριος έβαλε σε μια σωστή θέση τις διαφημίσεις στο μπλογκ- τα έσοδα από τις διαφημίσεις πάνε πάρα πολύ καλά. Λογικό είναι με 1,5 εκατομμύριο page views. Δηλαδή, με ζουν οι αναγνώστες μου και..
δεν χρειάζεται να ξοδεύω τα χρήματα που έχω στην άκρη."
Αντίστοιχα, στο domain (Διακοπή για διαφημίσεις) επισημαίνει τιμίως κι ευθαρσώς (πλήν αντιφάσκων): "Βέβαια, να ξεκαθαρίσω πως δεν βιοπορίζομαι από τις διαφημίσεις του μπλογκ. Τα χρήματα από αυτές τις διαφημίσεις δεν φτάνουν ούτε για τα τσιγάρα μου. Οπότε, το πιο πιθανό είναι πως θα εργαστώ ξανά στα ΜΜΕ ή θα αφήσω το γράψιμο και θα επιστρέψω στην παλιά μου δουλειά. Αυτό θα το αποφασίσω το καλοκαίρι."
Και το υστερόγραφο (δικό μας σε επανάληψη και με παραλλαγή):
Υ.Γ. Φίλτατε Πιτσιρίκο, επειδή όπως γράφεις έχεις ενάμισι εκατομμύριο page views (το μήνα), μήπως θα μπορούσες να αναφέρεις το όνομα του «καλού μπλογκ» που ενοχλήθηκε από το κείμενό σου για τις νέες εφημερίδες, μπας και πάρουμε και μεις λίγη από τη δόξα σου και κάποιες από τις «επισκέψεις» σου; Λίγα page views παραπάνω χρειαζόμαστε κι εμείς ώστε να μην έχουμε ανάγκη κανένα αφεντικό -όπως άλλωστε κι εσύ- και να βγάζουμε κανένα φράγκο από αυτή την ιστορία..
Εκτός αν, τελικά, δεν βιοπορίζεσαι από τις διαφημίσεις του μπλογκ σου ή καπνίζεις πολύ ακριβά τσιγάρα...