ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η αγωνία του Κώστα Γιαννακίδη πριν την παράσταση

Πρεμιέρα την Παρασκευή για το θεατρικό έργο «Και δεν έχει ξημερώσει ακόμη»

«Και δεν έχει ξημερώσει ακόμα» - φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν ξημερώσει! Ο λόγος για το θεατρικό έργο του Κώστα Γιαννακίδη που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο Μεταξουργείο.
Ο ίδιος ο Γιαννακίδης λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα δηλώνει στρεσαρισμένος, παρακολουθεί ανελλιπώς τις πρόβες του έργου και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ειναι εμπειρία να παρακολουθείς θεατρική πρόβα. Και αν τα λόγια είναι δικά σου αισθάνεσαι τεράστια αμηχανία...»
Το έργο του πολυπράγμονα Γιαννακίδη σκηνοθετεί ο αξιόλογος Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης και παίζουν οι ηθοποιοί Μαρία Μπαγανά και Δημήτρης Πετρόπουλος (στη φωτογραφία στιγμιότυπο από τις πρόβες).
Η μαύρη κωμωδία «Και δεν έχει ξημερώσει ακόμα» ανεβαίνει (κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 20.30 και Κυριακή στις 19.00) σε έναν νέο χώρο τέχνης, στο stage theater bar Ενδορφίνη, Βιργινίας Μπενάκη 7 στο Μεταξουργείο (πρώην El Bandoneon).
Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Στην Αθήνα του 2017 δύο μικρομεσαίοι επιχειρηματίες στέκονται μπροστά στις αλλαγές που έχουν γίνει στη χώρα και στη ζωή τους. Και είναι ο ένας δίπλα στον άλλον. Μεσοτοιχία. Ένας νεκροθάφτης και μία πόρνη. Ένα γραφείο τελετών και ένας οίκος ανοχής, στο υποβαθμισμένο κομμάτι της πόλης. Ο νεκροθάφτης φοβάται να ανοίξει τον φάκελο από το υπουργείο Οικονομικών. Η πόρνη περιμένει, όλο χαρά και υπερηφάνεια, τον έλεγχο ηθών και υγιεινής. Και στην εξουσία, βρίσκεται ο χειρότερος μας φόβος.
O θεατής ακολουθεί τις ζωές των ηρώων και ταυτόχρονα την πορεία μίας χώρας. Και το κάνει γλιστρώντας στα πιο απόκρημνα μονοπάτια του μαύρου χιούμορ.
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης
Θεατρική προσαρμογή: Γεωργία Μεσιήτη
Eπιμέλεια σκηνικού χώρου & κοστουμιών: Αλεξία Θεοδωράκη
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης
Μουσική Επιμέλεια: Γεωργία Μεσιήτη
Βοηθός σκηνοθέτη: Γεωργία Μεσιήτη

Παίζουν: Μαρία Μπαγανά,
Δημήτρης Πετρόπουλος
Οργάνωση παραγωγής: Γεωργία Μεσιήτη
Παραγωγή: Ενδορφίνη

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
30 Νοεμβρίου - 30 Μαΐου

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη, Πέμπτη 20.30 & Κυριακή 19.00
Διάρκεια: 75 λεπτά

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό: 15 ευρώ
Φοιτητικό: 10 ευρώ
Για ανέργους: 5 ευρώ
(Κάρτα ΟΑΕΔ)

Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Γεωργία Μεσιήτη
Τηλ.: 210 6771055, κιν.:69 76 59 49 46 georgia.music@gmail.com

Ενδορφίνη - stage theater bar
Βιργινίας Μπενάκη 7
10436, Μεταξουργείο
Στάση Mετρό Μεταξουργείο
Τηλ. 210-5200059 και 6936 650587