ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ο Χριστοφοράκος αγαπάει το χαβιάρι (και τον σολομό)...


Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της Siemens, μόνο ως φυγόδικος δεν ζει πλέον στην εξαιρετικά φιλόξενη για αυτόν Γερμανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», άνθρωποι που τον βλέπουν καθημερινά στο Μόναχο, αναφέρουν ότι ζει πλουσιοπάροχα, κατοικεί στην ακριβότερη συνοικία της πόλης, και «συχνάζει σε μέρη που αποδεικνύουν ότι δεν στερείται τίποτα από όσα απολάμβανε τη χρυσή εποχή που κυριαρχούσε στην Ελλάδα».
Το «Πρώτο Θέμα» όχι μόνο τον εντόπισε στο Μόναχο αλλά και τον ακολούθησε, διαπιστώνοντας ότι μια βόλτα για τα ημερήσια ψώνια του, κοστίζει περισσότερο από τον μηνιαίο μισθό ενός καλοπληρωμένου Έλληνα. Ο περίπατος ξεκίνησε από την περίφημη Maximilianstrasse, τον δρόμο με τις διασημότερες μπουτίκ του Μονάχου, εκεί που συχνάζουν η αριστοκρατία αλλά και η οικονομική ελίτ της πόλης, για ψώνια σε κορυφαίους οίκους μόδας.
Ο Χριστοφοράκος περιηγήθηκε μαζί με τον γιο του Νίκο σε μια μπουτίκ με «ρούχα βουνού» και.. όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» πλήρωσε -εύκολα- 1.200 ευρώ για να του αγοράσει ένα  μπουφάν!
Το πάρτι σπατάλης συνεχίστηκε όταν ο Χριστοφοράκος μπήκε σε πανάκριβο ντελικατέσεν και σταμάτησε μπροστά στις βιτρίνες με τα χαβιάρια τους σολομούς. Περιμένοντας υπομονετικά μέχρι να έρθει η σειρά του, ο γερμανοτραφής άλλοτε διευθύνων σύμβουλος της Siemens Hellas, προέτεινε το δάχτυλό του δείχνοντας στον πωλητή τον ποιοτικότερο και ακριβότερο σκοτσέζικο σολομό, ζητώντας μάλιστα να του βάλουν ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα...