ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Η Σαλαγκούδη νοίκιασε σπίτι δίπλα στο Ραδιομέγαρο!


Μια εκπομπή στη ΝΕΤ με παρουσιάστρια την ίδια φαίνεται πως αποτελεί τον διακαή πόθο της εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενης Ανθής Σαλαγκούδη -εξ άλλου γνωρίζει ότι την πληρώνουμε με 3.500 ευρώ το μήνα και νιώθει ότι (επιτέλους) κάτι θα πρέπει να κάνει.
Είναι δε τόσο μεγάλη η πρεμούρα της δημοσιογράφου για να βγει στο γυαλί ώστε νοίκιασε σπίτι στην Αγία Παρασκευή για να είναι λέει, κοντά στη δράση και βέβαια δίπλα στο Ραδιομέγαρο.
Η Σαλαγκούδη θέλει λέει, να μην χάνει χρόνο μέχρι να μάθει τα κατατόπια στην Αθήνα καθώς εως τώρα ζούσε στη Θεσσαλονίκη όπου έχει εκλεγεί και δημοτική σύμβουλος για να επιλύει τα προβλήματα των Θεσσαλονικέων. Τωρα πως θα κατορθώσει από την Αγία Παρασκευή να ασχολείται με τα της Θεσσαλονίκης είναι άλλο θέμα και κάτι που δεν το γνωρίζουμε.
 Αυτό που επίσης δεν ξέρουμε είναι εάν ο..
Χρήστος Μέγας (παλιός της Ελευθεροτυπίας) εκτός από οικονομικά θέματα στη ΝΕΤ θα παρου
σιάζει life style θέματα και θα... μαγειρεύει στο πλευρό της όμορφης Θεσσαλονικιάς...

Υ.Γ: Η Σαλαγκούδη έχει παράπονα από τη διοίκηση της ΕΡΤ γιατί λέει την έριξαν αμέσως στα «βαθιά» και μοιραία φάνηκαν οι αδυναμίες της καθώς δεν είναι καλή κολυμβήτρια...Ισως είναι ευκαιρία να της μάθει κολύμπι γνωστός ρεπόρτερ-ερευνητής που προπονείται σχεδόν καθημερινά στις πισίνες του Ολυμπιακού Σταδίου παρέα με πρώην πρωθυπουργούς.