ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Εσβησε το χαμόγελο της Ελλης Κωνσταντουδάκη...

Εσβησε ένα από τα πιο γλυκά χαμόγελα της ελληνικής δημοσιογραφίας… Η Ελλη Κωνσταντουδάκη «έφυγε» σε ηλικία 39 ετών μετά από σύντομη νοσηλεία στο νοσοκομείο.
Ηταν κόρη του δημοσιογράφου Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη και παντρεμένη με τον φωτορεπόρτερ Στάμο Σιαφάκα.
Υπηρέτησε με ευπρέπεια και υποδειγματικό ήθος τη δημοσιογραφία αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τη γνώρισαν. Ευγενική, δυναμική, αγαπητή και άψογη δημοσιογράφος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την ευσυνειδησία της.
Η Ελλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Άρχισε να δημοσιογραφεί στις αρχές του 1992 στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» και ήταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», «VETO », στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΒΗΜΑ FM» και «CITY FM» και από τον Ιούνιο του 2011 στο νέο «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ», καλύπτοντας πάντα το δικαστικό ρεπορτάζ.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012, στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Μυκονιάτικα Αγίων Αναργύρων και η ταφή της θα γίνει στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων.