ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Μετά τον Καψή, ο Παπαδήμος επιστρατεύει και τον Δ. Τσιόδρα


Είδε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας ότι δεν γίνεται τίποτε πλέον στην Ελευθεροτυπία και θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του αλλού. Και μάλιστα αποφάσισε να τεθεί στην υπηρεσία του πρωθυπουργού αναλαμβάνοντας το γραφείο Tύπου του Λουκά Παπαδήμου. Οπως μας πληροφορεί η iefimerida από σήμερα το πρωί ο Δ. Τσιόδρας αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα. Ετσι θα συμβάλει κι αυτός, μαζί με τον Παντελή Καψή, στην προσπάθεια που καταβάλει η κυβέρνηση Παπαδήμου να σώσει την Ελλάδα.
Οπως διαβάζουμε στο διαδίκτυο ο Δημήτρης Τσιόδρας, που ήταν υπεύθυνος πολιτικού στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, έχει σπουδές στις πολιτικές επιστήμες στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α ενώ εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στο ραδιοσταθμό Flash, στις εφημερίδες Επικαιρότητα και Επενδυτής, στην ηλεκτρονική πύλη Flash.gr και στον τηλεοπτικό..σταθμό Mega. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό Courrier Intenational.