ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ποιοί θέλουν να μπει λουκέτο στον Ανεμο/Ναυτίλο;

-από το μπλογκ naftilos

Κρυφά και φανερά σ' ακολουθούνε οι συμμορίες κι οι βασανιστές και ψάχνουν μέρα νύχτα να σε βρούνε, μα δεν υπάρχει δρόμος να διαβούνε ...


Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011:Πριν λίγες ώρες μου ζήτησαν να κατεβάσω το μπλογκ μου καθώς και κάθε διαδικτυακή μου παρουσία! Λεπτομέρειες σιγά σιγά...
Τρίτη: 8 Νοεμβρίου 2011: Σιγή από χθες το βράδυ...
Η ηρεμία πριν την καταιγίδα ή ουρά στα σκέλια...
Περιμένω την επόμενη κίνηση μετά το απειλητικό τηλεφώνημα της Δευτέρας
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011: Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας με πήρε στο τηλέφωνο ένας μεγαλοσχήμων δημοσιογράφος και μέσα από έναν οχετό ύβρεων και απειλών μου ζήτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να "ξεκρεμάσω" το σύνολο της διαδικτυακής μου παρουσίας.
Πρόσχημα αυτής της επίθεσης ήταν η διεύθυνση www.naftilos.blogspot.com. Η πραγματική αιτία δεν ειπώθηκε αλλά μπορεί κάποιος να την υποπτευθεί. Είναι οι θέσεις που εκφράζω με κάθε τρόπο, εδώ και χρόνια (πολλά χρόνια), τόσο για τα πολιτικά δρώμενα όσο και για τα όσα συμβαίνουν στο..χώρο των ΜΜΕ και της Δημοσιογραφίας.
Οι απειλές ήταν τέτοιες και με τέτοια χυδαιότητα, έπαρση και ιταμότητα διατυπωμένες που η αλήθεια είναι ότι έχασα την ψυχραιμία μου.
Οταν δημοσίευσα το τι συμβαίνει, εδώ μέσα, ένας αγαπημένος φίλος σχολίασε: "Καλά, ρε συ, πας να σκοτώσεις μύγα με βαριοπούλα;"
Ναι, έτσι είναι κι αυτό διότι άνθρωποι σαν κι αυτόν που απειλεί θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με όλη τη δύναμη πυρός και ψυχής που έχει το εκάστοτε "θύμα" τους.
Διότι είναι αυτοί που στηρίζουν τις πιο άθλιες μορφές εξουσίας και γίνονται πολιορκητικοί κριοί για να καταπατηθεί η ελευθερία της έκφρασης.
Εκτοτε δεν υπήρξε κάποια άλλη κίνηση πέραν των πιέσεων που άσκησε και ασκεί σε άλλα, άσχετα κέντρα, ο μεγαλοσχήμων για να με "μαζέψουν".
Οι λόγοι για τους οποίους μέχρι τώρα δεν έχω αποκαλύψει το "ποιος", "πως" και "γιατί" είναι πολλοί.
Ο πρώτος γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα αυτή η ιστορία.
Ο δεύτερος γιατί δεν θέλω ποτέ να ρίχνω λάδι σε μια φωτιά που καίει αλλού
Ο τρίτος γιατί, τουλάχιστον δημόσια, δεν έχει εκδηλώσει κάποια άλλη κίνηση
Και ο τέταρτος για μην κουράσω με μία ιστορία που σήμερα ακόμη, και μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, στη χώρα, μπορεί να μην ενδιαφέρει όσους με ακολουθούν και ακολουθώ.

Περιμένω με το όπλο παρά πόδα!