ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ενας Φαντομάς στο Kontra Channel


O Bασίλης Ταλαμάγκας , γνωστός και ως Φαντομάς, είναι το πρόσωπο – έκπληξη που αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση του Kontra Channel μετά την εκδίωξη του Τ. Παπαδόπουλου. Η επίσημη ανακοίνωση της «μεταγραφής» του Ταλαμάγκα θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο από την διεύθυνση του καναλιού.
Ο Ταλαμάγκας που προέρχεται από τον δημοσιογραφικό χώρο και τα τελευταία χρόνια κινείται στον χώρο της επικοινωνίας σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, λέγεται ότι έχει το «πράσινο φως» από επενδυτές για δραστικές αλλαγές στο Kontra Channel . Ο δημοσιογράφος συνδέεται πολύ στενά με τον Τέρενς Κουίκ με τον οποίο γνωρίζεται από την περίοδο του Αθήνα 98,4 και επόμενο είναι ότι η συνεργασία τους θα είναι δημιουργική.
Ο Κουίκ που επέστρεψε στο δελτίο του Kontra Channel (μετά και τη δήλωση μετανοίας του καναλιού) θα παραμείνει στη θέση του ως διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης.
Ο Βασίλης Ταλαμάγκας μέχρι πέρυσι εξέδιδε το..περιοδικό Fantomas που δικαίως είχε κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα έντυπα με αιχμηρή πολιτική άποψη ενώ βρισκόταν μακριά από οποιοδήποτε πολιτικό ή οικονομικό συμφέρον. Σε αυτό συνέβαλαν οι συνεργάτες του περιοδικού, όλοι τους ικανοί και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, καθώς και τα άκρως ενδιαφέροντα θέματα από την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα.
Πηγή: fimotro, newpost, zoornalistas