ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ταπεινωμένος φεύγει ο Καψής από τον ΔΟΛ...

Μέχρι τον Νοέμβριο (το αργότερο) θα έχει φύγει από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη ο Παντελής Καψής.
Ο Καψής είχε πέσει στη δυσμένεια του Σταύρου Ψυχάρη εδώ και παρά πολύ καιρό καθώς ήταν ο μόνος που ο νυν εκδότης δεν μπορούσε να πειράξει καθώς ο Παντελής είχε πάντα την εμπιστοσύνη και την προστασία των Καραπαναγιώτη και Λαμπράκη.
Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Καψής «καπέλωνε» τον Ψυχάρη σε πολλές σημαντικές αποφάσεις που αφορούσαν το μέλλον του ΔΟΛ. Οταν «έφυγαν» Καραπαναγιώτης και Λαμπράκης (και ιδίως ο δεύτερος) άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Καψή. Πρώτα ο Ψυχάρης τον «μετέθεσε» στο άχαρο Βήμα -σε ένα εχθρικό για τον Καψή περιβάλλον- και του φόρτωσε το λουκέτο στο ημερήσιο φύλλο και τις δεκάδες απολύσεις που ακολούθησαν. Και τώρα στο τέλος, αφού τον εξώθησε να παραιτηθεί από διευθυντής του Βήματος, τον «αναβάθμισε» σε διευθύντα σύμβουλο του ΔΟΛ και αμέσως μετά τον «παραίτησε» μετατρέποντάς τον σε αρθρογράφο με μπλοκάκι!..
Κάποιοι είπαν πως ο Παντελής Καψής φεύγει ταπεινωμένος από τον ΔΟΛ και ίσως το μόνο που μπορεί να τον «αναβαπτίσει» είναι το να..συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠαΣοΚ σε εκλόγιμη θέση, πράγμα που βεβαίως θεωρείται πολύ πολύ πιθανόν.
To μόνο σίγουρο είναι ότι από όλη αυτή την κατάσταση ο μόνος ωφελημένος είναι ο διευθυντής των ΝΕΩΝ. Ο Χρήστος Μεμής το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί μονίμως με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο. Ισως γιατί πλησιάζει η ώρα (επιτέλους) για να μπει και στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΛ.

Υ.Γ.: Ο νέος διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ Αντώνης Καρακούσης, στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, δήλωσε ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για άλλες απολύσεις, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για περικοπές μισθών που βρίσκονται πάνω από τη συλλογική σύμβαση...